Длъжни сме пред нашите избиратели да предложим вариант за управление.

...
Длъжни сме пред нашите избиратели да предложим вариант за управление.
Коментари Харесай

Борисов: Трябва ни работещ парламент, длъжни сме да предложим вариант за управление

Длъжни сме пред нашите гласоподаватели да предложим вид за ръководство. Това съобщи министър-председателят Бойко Борисов преди минути, по време на съвещание на Министерски съвет. Той поздрави сътрудниците си за успеха, която дефинира като безапелационна, с над 10% преднина пред втория конкурент.

" Като виждам изявленията на нашите съперници, всички желаят да омаловажат безспорния триумф, който всички вие постигнахте. За страдание, сътрудниците от Патриотичния фронт се разединиха, другояче най-вероятно в този момент щяха да са в Народното събрание. Ние с горделивост можем да кажем, че сме си изпълнили всички задължения и обещания, които сме поемали през тази година. Затова ние с нашия опит и експертиза сме длъжни пред нашите гласоподаватели да предложим вид за ръководство ", сподели той.

" Виждам голяма безнаказаност от страна на другите политически партии. Дори някои стигнаха до такава степен, че откакто сме похарчили 150-160 милиона и завчера свършиха изборите, изпитват незадоволство и предпочитание за нови избори. С наслаждение ще се явим и на такива. Но да допуснем какъв ще бъде резултатът от това - с изключение на парите и времето, които ще се изгубят, Европа сега се бори с следствията от пандемията, която още не е отшумяла. Трябва ни работещ парламент ", съобщи още Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР