Длъжни сме да направим актуализация на бюджета – настоявахме го

...
Длъжни сме да направим актуализация на бюджета – настоявахме го
Коментари Харесай

БСП ще организира дискусия за третия мандат, няма да кани ГЕРБ и ДПС |

Длъжни сме да създадем актуализация на бюджета – настоявахме го още в предходния парламент. Сега това е наложително, тъй като предстоят огромен брой проблеми, които би трябвало да бъдат решени. Парламентът съществува, с цел да взема решение проблеми. Разчитаме на отговорността на партиите, които желаят смяна. 

Това съобщи националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България “ Александър Симов по Нова телевизия.

Той акцентира, че с третия мандат може да бъде формирано държавно управление, даже и с къс период на деяние. По мотив позициите на " Демократична България " социалистът счита, че сега има по-важни неща от това да бъдат поставяни искания кой ще предложи кабинет – по-важно е общото схващане, че третият мандат би трябвало да се осъществя.

„ Българска социалистическа партия ще инициира полемика сред всички парламентарно показано партии без ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да забележим къде може да бъде реализирано единодушие. Крайно време е здравият разсъдък да надделее. Ние сме партията, която може да направи тази полемика “, счита още Симов, като акцентира, че по време на договарянията левицата към този момент го е потвърдила.

На въпрос за поддръжката на Румен Радев от Има Такъв Народ, Симов разяснява, че колкото повече партии го поддържат, толкоз по-добре. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР