Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни.

...
Джулиана Гани стана майка за втори път преди броени дни.
Коментари Харесай

Кой е по-добрият родител? Джулката и Илиян в люта онлайн битка

Джулиана Гани стана майка за повторно преди броени дни. На бял свят се появи дребният Кай, а двамата към този момент са си вкъщи и привикват един с различен. 

Междувременно обаче кръстникът на Кай, неговият по-голям брат Давид, към момента не е виждал братчето си. Причината? Както съдът разпореди при развода на Джулиана Гани и Илиян Найденов, детето остава при татко си, а майка му може да го взима през уикендите и то не всеки. 

Виж още: Алекса се оплака: Не знае за какво му завиждат, хората били неприятни! 

Докато се видят обаче, ние можем да гледаме съвсем в действително време какви грижи се поставят и за Кай, и за Давид. Причината - двамата някогашни са извънредно дейни в изявленията си на стори, свързани с момченцата.

Видеото нагоре е от стори на Джулката, като бихме споделили, че то даже няма потребност от разяснение. Но в това време в профила на Илиян се появиха такива селфита:

 https://www.instagram.com/naydenov.fitness/

Знаем какво биха споделили Team Джулка и Team Илиян, ние няма да заемаме страна, значимото е, че за децата се поставят съответни грижи.

Виж още: След рецензиите за килограмите: Евгения Джаферович се зае съществено с формата, щяла да е сериозна

Сред тези фотоси и сторита на Джулката обаче към този момент се появяват и първите спонсорирани такива. Тоест младата майка се е захванала с инфлуенсърската си работа дни след раждането. 

Моделката не пропусна да се похвали и с хвалебствени известия към нея, които възхваляват метода, по който наподобява след раждането. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР