Джулиана Гани сподели в Instagram, че е на пътешествие в

...
Джулиана Гани сподели в Instagram, че е на пътешествие в
Коментари Харесай

Достойна за червен килим: Джулката на френско пътешествие, изкуши с топлес снимка

Джулиана Гани показа в Instagram, че е на странствуване в една от най-красивите европейски страни. В момента Джулката се намира в Кан, където обаче я посрещна не изключително слънчево и топло време, а много дъждовно и тъмно. Това обаче въобще не въздейства на настроението на Гани, която показа много парещ кадър на стори. В късото клипче виждаме Джулката без горнище, само че обилните си гърди тя е прикрила с ръце, с цел да не се види освен това от нужното.

Виж още: Ах, тази Мани! Риалити звездата препоти Instagram със фотография по бански, събра хиляди лайкове

Бившата плеймейтка е от няколко дни в града на влиятелния кино фестивал и милионерите. Добре прочут факт е, че точно в Кан десетки холивудски звезди избират да отсядат за отмора, а други пък имат частни парцели там. Не е ясно какво прави Джулката в красивия френски град, само че евентуално ще съчетае потребното с приятното. Едрогърдата русокоска сподели и един от тоалетите, с които впечатлява франзуците, а и всички останали туристи.

Виж още: Instagram фурията Доби Тафкова с неподозирани самопризнания за живота

Риалити звездата е заложила на хубав жълт костюм и шапка с необятна външна страна, а от местоположението разбираме, че и Ница е включена в обиколката на страната. Към фотото пък Джулката е написала: " Животът е необичайно нещо...

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР