Джулиана Гани понесе пореден удар от бащата на детето си

...
Джулиана Гани понесе пореден удар от бащата на детето си
Коментари Харесай

Илиян с жесток удар по Джулиана Гани

Джулиана Гани понесе следващ удар от бащата на детето си и някогашен нейн обичан Илиян Найденов. Фитнес инструкторът завел дело против силиконката в отговор на молбата, която тя подаде за бракоразвод, когато се завърне от пътешествието си във Франция, по време на което научи, че брачният партньор ѝ се кани да ѝ изневери.

Илиян е почнал процедура по условие цялостните наставнически права над сина им Давид, като претендира, че Джулката не е способна да се грижи за него. Тя от своя страна изтръпнала от опцията да изгуби родителските си права.

Явно циркът сред някогашните влюбени гълъбчета продължава, въпреки и към този момент да не е толкоз обществен. Припомняме ви, че двамата започнаха яростна борба в обществените мрежи, като неуморно се атакуваха взаимно и правеха шокиращи самопризнания от взаимния им живот. Оказа се, че те от дълго време не били щастливото семейство, на каквото се преструваха в мрежата, а в края на 2021-ва напрежението изригна като вулкан посред им.

Откакто се е завърнала от пътешествието си, Гани не стопира да твърди почитателите си, че прави всичко допустимо да вземе Давид при себе си, само че баща му изрично не ѝ разрешава даже да го вижда в негово неявяване. Илиян от своя страна твърди, че някогашната му обичана не поставя никакви старания да види сина си. Къде в действителност е истината, можем единствено да гадаем, само че сигурно следва огромна борба.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР