Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина

...
Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина
Коментари Харесай

Гани черпи със злато за бебето

Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина си. В последния ден на юни дребният Давин навърши 6 месеца и певицата означи празника му с охолно празненство, видя HotArena.

Джулиана и мъжът й Илиян позлатиха дома си в Пловдив за тържеството. Звездната двойка избра тематичен воин за празненството си, а именното обичаната играчка на сина им – слончето Дъмбо.

Балоните обаче бяха златни, както и десертите – ръчно приготвени трюфели, декорирани с течно злато, а на всяка от тях има щемпел с букната „ Д ” в чест на дребния принц.

Специално за празника Давид даже получи прическа и е подстриган от топ фризьор. Младите родители канят един от най-хубавите фризьори, с цел да направи прическа на празнуващия.

„ Не плака, а се смя до момента в който го подстригваха. Давид е постоянно сияен и ухилен. Смее се на докторите до момента в който му поставят ваксина ”, разкри още Джулиана, написа „ България през днешния ден ”.

Наследникът на Гани към този момент потегли по стъпките на известната си майка. Въпреки че няма още годинка, синът на синеоката моделка към този момент е модел.

Бебокът със сини очи взе участие в редица реклами, а неотдавна бе определен и за фешън икона, хвалят се родителите му.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР