Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина

...
Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина
Коментари Харесай

Бебето на Гани стана модна икона - slava.bg

Джулиана Гани почерпи със злато за рождения ден на сина си. В последния ден на юни дребният Давин навърши 6 месеца и певицата означи празника му с охолно празненство.

Джулиана и мъжът й Илиян позлатиха дома си в Пловдив за тържеството. Звездната двойка избра тематичен воин за празненството си, а именното обичаната играчка на сина им – слончето Дъмбо.

Балоните обаче бяха златни, както и десертите – ръчно приготвени трюфели, декорирани с течно злато, а на всяка от тях има щемпел с букната „ Д” в чест на дребния принц.

Специално за празника Давид даже получи прическа и е подстриган от топ фризьор. Младите родители канят един от най-хубавите фризьори, с цел да направи прическа на празнуващия.

„ Не плака, а се смя до момента в който го подстригваха. Давид е постоянно сияен и ухилен. Смее се на докторите до момента в който му поставят ваксина”, разкри още Джулиана, написа „ България днес”.

Наследникът на Гани към този момент потегли по стъпките на известната си майка. Въпреки че няма още годинка, синът на синеоката моделка към този момент е модел.

Бебокът със сини очи взе участие в редица реклами, а неотдавна бе определен и за фешън икона, хвалят се родителите му.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР