Джулиана Гани не крие, че има силен сексуален апетит, който

...
Джулиана Гани не крие, че има силен сексуален апетит, който
Коментари Харесай

Разкриха самоличността на новото гадже на Малката Джулка

Джулиана Гани не крие, че има мощен полов вкус, който мъчно може да се засити. В момента тя е на отмора в Шри Ланка в компанията на нацепен батка, а разкриването на самоличността му не закъсня.

Татуираният мачо, който мачка чаршафите на сексбомбата по време на ваканцията й, се споделя Теодор Гецов и е редови служител на реда от Велико Търново. Всъщност Тошко, както го назовават приятелите му, към момента е стажант в Областна дирекция, разкриха източници на " Шоу.бг ".

Когато влиза в системата на Министерство на вътрешните работи преди две години, той е с атлетична физика, само че без огромните мускули, като преди този момент е упражнявал бойни изкуства. Не е ясно по какъв начин и от кой момент се познава с риалити звездата, само че връзката им е напълно прясна и плеймейтката не е имала паралелна спекулация с него, до момента в който е била с някогашния си брачен партньор Илиян Найденов.

Според клюката двамата с Теодор тръгнали на екзотичното странствуване в Шри Ланка незабавно откакто полетели на крилете на любовта. Остава мистерия с какво друго се занимава Гецов, с цел да може да си разреши сходен скъпоструващ вояж.

Запознати разясняват, че Тошко надали е платил екскурзията със заплатата си от Министерство на вътрешните работи, само че можем да предположим, че пътуването до островната страна в индийския океан е " pro bono " (тоест гратис, б.р.).

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР