Джулиана Гани може и да заяви, че не е готова

...
Джулиана Гани може и да заяви, че не е готова
Коментари Харесай

Това ли е новият мъж в живота на Джулиана Гани? Здравеняк изпоти здраво моделката

Джулиана Гани може и да съобщи, че не е подготвена за нова връзка, откакто стана ясно, че с Илиян Найденов се разделят, само че от изтеклите записи по-късно, чухме и друга истина, и то изречена от нея. Джулката преоткрива мъжете и се радва на забидно либидо. Или най-малко това сподели самата тя.

Но един човек трайно се настани във всекидневието на Джулката и това е новият ѝ треньор - Антон Стефанов. С него Джулката сподели по какъв начин тренира в известна фитнес верига, а самият Стефанов, разбираме от профила му в Instagram, е и първенец по бодибилдинг:

Виж още: Да, това тяло се прави с домашни тренировки! Златка Димитрова за мотивацията и... мъжа до себе си 

Родни таблоиди небрежно приписаха връзка сред Джулиана Гани и Антон, само че двамата не са коментирали нищо по тематиката. Преди раздялата точно Илиян тренираше брачната половинка си, като даже по време на бременността ѝ описаха пред неедна медия по какъв начин е редно да упражняват бременните дами. 

Трябва да признаем, че Антон е в много по-добра форма от Илиян, само че пък евентуално Стефанов до напълно скоро е бил в подготовка за съревнование или пък му следва такова напълно скоро.

Виж още: Неделчо със сълзи на очите призна за огромна загуба в живота и тежка разлъка с приятелката му 

          View this post on Instagram                      

A post shared by

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР