Джулиана Гани е влюбена до уши и това е абсолютно

...
Джулиана Гани е влюбена до уши и това е абсолютно
Коментари Харесай

Джулиана Гани издаде какво я вбесява в новото ѝ гадже

Джулиана Гани е влюбена до уши и това е безусловно явно. След като показа пред света кой е новият ѝ обичан и сподели лицето му, почитателите ѝ безусловно я засипват с въпроси, по отношение на вързката им.

Вчера самата силиконка показа, че двамата са дружно от 5 месеца и даже обмислят идната крачка в връзките си, а точно да имат дете. И откакто Джулката неведнъж се е оплаквала обществено от обстоятелството, че мъжете в живота ѝ постоянно се възползват от положителното ѝ финансово положение и се борят да добият известност около нея, тя получи въпрос от почитателите дали и новият ѝ обичан Теодор я употребява поради парите ѝ.

Гани бе безапелационна, че гаджето ѝ, който работи като служител на реда, изкарва самичък парите си и е задоволително ангажиран с специалността си, с цел да не се "бута под светлината на прожекторите ". Тя съобщи, че "то момчето даже цигарите си купува единствено ". Но дали в действителност той я обича същински поради самата нея, а не поради известността ѝ, времето ще покаже.

Днес пък Джулката беше провокирана да показа кое качество на Теодор я нервира най-вече и тя не се затрудни с отговора като написа:

 Джулиана Гани

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР