Джулиана Гани е уредила цялата рода с козметични интервенции при

...
Джулиана Гани е уредила цялата рода с козметични интервенции при
Коментари Харесай

Джулиана Гани уреди цялата рода с ботокс

Джулиана Гани е уредила цялата рода с козметични интервенции при персоналния си кожен лекар, научи HotNews. Силиконката не крие, че от майка й до кумата и дамата на брат й са минали през кабинета на експерта, който най-редовно си я ремонтира.

"За такава реклама каквато му правиш, доживотно би трябвало да те дундурка в клиниката ", разясниха признанията на Гани, която в действителност избухна във връзка мнения, че преекспонира тематиката с интервенциите, които си прави, с цел да популяризира пловдивска клиника. Припомняме ви, че преди време самата плейбойка сподели, че стопира с измененията по себе си, а на по-късен стадий масирано стартира да анонсира какво си е направила на лицето и така нататък

"По мотив едно изявление за моя лекар... аз персонално съм ходила за челюст, за ботокс, също по този начин повеждам майка ми, която е над 60 години, кумата ми беше там, доста мои приятелки също, на брат ми жена му - и тя. Ако е за рекламата, аз ще заставам ли непрекъснато в клиниката и ще изпращам ли всичките си близки и родственици?! Ходя там тъй като съм удовлетворена! ", отсече Гани, като по този метод с половин уста удостовери, че цялата й рода минава без да заплаща, а в подмяна прави реклама до погнуса на почитателите й.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР