Джули Суийт встъпва от днес в поста главен изпълнителен директор

...
Джули Суийт встъпва от днес в поста главен изпълнителен директор
Коментари Харесай

Джули Суийт става главен изпълнителен директор на Accenture

Джули Суийт встъпва от през днешния ден в поста основен изпълнителен шеф на Accenture. До този миг тя е отговаряла за бизнеса в Северна Америка, осигуряващ на компанията за тактики, консултиране, цифрови услуги, технологии и интервенции повече от 18 милиарда $ доходи за миналата година – над 50% от общите.

51-годишната Джули Суийт става 27-мата жена, ръководеща компания от Fortune 500, с което броят на водачите от този пол в класацията продължава решително да нараства. Като част от лидерския екип на Accenture през последните 10 години, тя играе значима роля за развиването на бизнес и капиталовата тактика на компанията. Назначаването й на лидерската позиция, с изключение на самопризнание за професионалните качества, е показателно за проповядваната от Accenture просвета на тъждество, а това дава сила за развиването на творчеството и нововъведенията.

Преди да се причисли към Accentur, в продължение на 10 години Суийт е сътрудник в юридическата компания Cravath, Swaine & Moore LLP. Притежава докторска степен от Columbia Law School и е приета като престиж по въпроси, свързани с нововъведенията, въздействието на технологиите върху бизнеса и тъждество на работното място. Тя е и член на Business Roundtable, екип от основни изпълнителни шефове на водещи американски корпорации, образуван за поощряване на обществени политики с ориентировка към бизнеса.

Със своя дълготраен опит и профилирани умения допълнително от 40 промишлености и всички браншове на бизнеса, Accenture работи в пресечната точка на бизнеса и технологиите, с цел да помогне на своите клиенти да подобрят представянето си и да основат устойчива добавена стойност. С към 469 000 чиновници допълнително от 120 страни компанията е водач в нововъведенията за възстановяване на метода, по който хората живеят и работят.

От 2015 година Accenture има Технологичен Център и в България. С офисите си в София и Пловдив, компанията наброява над 200 индивида, като възнамерява да продължи тактиката си за вложение в човешки капитал и равитие на гении.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР