Джудит Годреш обвини режисьорите Беноа Жако и Жак Дуйон в

...
Джудит Годреш обвини режисьорите Беноа Жако и Жак Дуйон в
Коментари Харесай

Актьорът призовава френската филмова индустрия да се изправи срещу сексуално насилие по време на церемонията по връчването на наградите Сезар

Джудит Годреш упрекна режисьорите Беноа Жако и Жак Дуйон в малтретиране, в това число обезчестяване.

Френският артист Джудит Годреш прикани френската кино промишленост да се „ срещне с истината “ по отношение на половото принуждение и физическото принуждение по време на предаване онлайн в петък на церемонията по връчването на премиите „ Сезар “, френската версия на Оскарите.

p> „ Можем да решим, че мъжете, упрекнати в обезчестяване, към този момент не ръководят (френското) кино, “ сподели Годреш. полово принуждение от режисьори, десетилетия по-възрастни от тях самите, хвърляйки светлина върху отвратителната долна страна на промишлеността на страната.

„ Възможно ли е да сме способни да се надигнем пред истината? “ Godrèche сподели по време на прочувствена тирада пред притихнала аудитория.

„ Със същата морална мощ, която използваме, с цел да бъдем изобретателни, дано имаме смелостта да кажем на глас това, което знаем безшумно “, сподели тя и добави по-късно, „ Изглежда, че силата се люлее. “

Пуб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР