Джуди Любовта нападна в добре познат“ магазин, твърдейки, че е

...
Джуди Любовта нападна в добре познат“ магазин, твърдейки, че е
Коментари Харесай

Звездата от Loose Women Джуди Лав си тръгна бясна, след като беше „профилирана на расова основа от охранител на известен магазин“ пред децата си: „Отнасяйте се към всички хора с уважение, а не с осъждане!“

Джуди Любовта атакува в „ добре прочут “ магазин, потвърждавайки, че е била расистко профилирана от техния охранител, до момента в който пазаруваше с децата си (на фотографията на Loose Women в петък)

Звездата на Loose Women, 43, се обърна към обществените медии в неделя, с цел да изрази гнева си, че е подложена на „ предубедени предубеждения “ и „ усещания “ (на фотографията през август)

'П**а ме, тъй като първо съм майка и просто пазарих с децата си, по какъв начин смеете! Подхождайте към мен с вашите предубеждения, усещания и подлагайте децата ми на това! Децата ми видяха и разясниха. И даже съобщи събитията по-късно на членове на фамилията!!

'Да, отхвърлих да ви покажа разписката си и да попитам повода ви да ме спрете.. Тъй като вие не беше спрял никой различен, изключително че ми изглеждаха разнообразни! Ти сподели, че съм купил доста продукти!! Тогава изглеждаше отчаян и ме помоли да не те подпитвам!


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР