Джуд Белингам настоява, че не съжалява, че е пренебрегнал победителя

...
Джуд Белингам настоява, че не съжалява, че е пренебрегнал победителя
Коментари Харесай

Джуд Белингам отваря разговорите за трансфер на Манчестър Сити и четирите фактора, повлияли на решението

Джуд Белингам упорства, че не съжалява, че е пренебрегнал спечелилия в Требъл Манчестър Сити и вместо това е избрал да се причисли към Реал Мадрид.

Сити искаше да подпише с Белингам от Борусия Дортмунд предишното лято, като шефът Пеп Гуардиола в последна сметка не съумя да убеди 20-годишния състезател да премине. Белингам сподели, че е " безпроблемно " да се причисли към испанския колос Реал - в договорка на стойност до £115 милиона - и сподели, че решението му е целесъобразно от сполучливия му дебютен сезон.

„ Имах положителни диалози с клубове, в това число Дортмунд “, сподели Белингам преди четвъртфиналния конфликт реванш на стадион „ Етихад “. „ Семейството ми беше ужасно, като ми оказа помощ да сдъвквам тази информация, тъй като е мъчно, до момента в който към момента си в сезона, да вземеш информацията и да я обработиш и към момента би трябвало да играеш през уикенда или в Шампионската лига.

„ Проведох диалози с други тимове, само че когато Мадрид пристигна, това в действителност беше незначително заради размера на клуба, плана, проекта з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР