Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и

...
Джордж Сорос идва в България веднага след 1989 г. и
Коментари Харесай

Жан Виденов – единственият, който успя да се оттегли почтено от политиката

Джордж Сорос идва в България незабавно след 1989 година и основава фондация “Отворено общество “, която се занимава с разнородна активност, не внася налози и Данък добавена стойност и издейства от държавното управление всяка година от бюджета да се привеждат на фондацията по 41 милиона лв. на година.
При разглеждане на бюджета в Народното събрание Жан Виденов отсича:
“На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят според законите на страната. “ Сорос желае среща с Виденов, само че той му отхвърля.Недялко Недялков: „ Един безсрамник си отиде от политиката “. А по кое време ще протестирате пред Сараите в Бояна?*Ослепелият, оскотял, малоумен народ… какво друго да направи, с изключение на да услужи на душманина си?
Сега …Nov 20 2018vijti.com

Жан Виденов е единственият човек в света отказал да одобри Сорос.
Сорос взема решение да му отмъсти, като ви спретне апетит, мраз, бедност – и помогне да бъде свален от власт.
Той раздава 6-7 милиона лв. на футболни агитки, наркомани, платени протестъри и други, + откровени промити мозъци-либерасти. Щатски долар помощта на локално радио се провежда митинга пред националното заседание и “цветната гражданска война “ е реалност.
“Майдана “ довежда до рухването от власт на държавното управление на Жан Виденов.
Виденов беше брутално нападнат от ДЕМОНкратичните западни спекуланти, с цел да се съкруши опитът България да бъде самостоятелна.

Жан Виденов беше неуместен на Сорос, Съединени американски щати и локалните им мекерета, тъй като отхвърли да разпродава България. 1995 година беше най-успешната в стопанската система дотогава. Бизнесът живна, даже безумните лихви на Българска народна банка започнаха да падат.
После Мултигруп подписа контракт с Русия (на Елцин и олигарсите), с който да посредничи в доставките на газ. Виденов се опъна. Мултигруп също направиха една цесия за милиарди, тъй че да издоят пари от „ Кремиковци “ и „ Булгаргаз “.
Виденов се опъна и анулира цесията. След това, соросоидите отстраниха печелившия кандидат-президент на Българска социалистическа партия (Георги Пирински – водещ в проучванията) и с невиждана агитация назначиха Петър Стоянов.

Тази загуба на Българска социалистическа партия беше употребена като миг, в който да стартира валутна офанзива против лв., и против банковата система. Със сигурност Сорос е взел участие, тъй като незабавно след това, откакто пристигнаха сините, той стана определящ фактор в политиката ни, консултант на президента и прочие (същото като това дето е в този момент в Украйна примерно). Жан Виденов отхвърли да разпродава, само че и на съветските олигарси (защото отхвърли да одобри газовата договорка на Мултигруп ), и го сполетя и невиждана валутно — банкова офанзива.

Цитат: ”През тези 40 дни алените перестройчици и сините хунвейбини бяха главните съучастници в разоряването на нацията. ” – Жан Виденов за събитията след подаване на оставката на държавното управление му.

Жан Виденов си отиде честен от “политиката “ тъй като неговият персонален морал беше надвит от милиони на Сорос, само че постоянно има видовден и той идва тогава, когато никой не го чака и носи моралната победа на пострадалия. Дай Боже да сме живи и здрави, с цел да го дочакаме този ден! По въпроса за една късна реабилитация: Един ден сегашната акция против българите ще свърши, всичко ще излезе нескрито и тогава името на един почтен човек ще бъде изчистено.

Инфо:faktualno

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР