Джордж Ръсел и неговият шеф на Мерцедес Тото Волф призоваха

...
Джордж Ръсел и неговият шеф на Мерцедес Тото Волф призоваха
Коментари Харесай

Джордж Ръсел и Тото Волф са съгласни, тъй като разследването е започнало по сериозни обвинения

Джордж Ръсел и неговият началник на Мерцедес Тото Волф приканиха за бистрота от ФИА на фона на продължаващото следствие против президента Мохамед бен Сулайем.

62-годишният състезател беше докладван на комисията по нравственос на управителния орган на Формула 1, откакто сигнализиращ сигнал се появи. Те твърдяха, че Бен Сулайем се е опитал да анулира наказването, обещано на Фернандо Алонсо на миналогодишното съревнование за Гран При на Саудитска Арабия.

Испанецът получи 10-секундно наказване, тъй като не е извършил вярно в началото петсекундно наказване. по време на надпреварата. Докато беше спрян в бокса, ъглите на камерата демонстрираха, че задният крик допира колата му, което беше преценено от стюардите като нещо сходно на работа по колата, до момента в който изтърпява първото наказване.

Но Aston Martin стачкува против това решение, откакто съревнование и сподели доказателства за предходни образци, при които други тимове и водачи не са били осъдени за сходно действие. Наказанието от 10 се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР