Джордж Галоуей, един от най-разногласните политици във Великобритания, ще направи

...
Джордж Галоуей, един от най-разногласните политици във Великобритания, ще направи
Коментари Харесай

Каскадът на Big Brother на Джордж Галоуей и спорът за футболен расизъм - отвътре спорни моменти

Джордж Галоуей, един от най-разногласните политици във Англия, ще направи шокиращо завръщане като народен представител, откакто завоюва междинните избори в Рочдейл.

В една трагична нощ водачът на Работническата партия на Англия съобщи, че „ това е за Газа “ в победната си тирада, преди да разкритикува Кийр Стармър и да се зарече, че съветниците в ръководеното от лейбъристите кметство „ би трябвало да си тръгнат “. След това речта на самостоятелния политик беше прекратена от див звяр, който го упрекна, че е „ отрицател на изменението на климата “, преди тя да бъде заглушена от виковете „ Нахално! Насмешка “ от поддръжниците му.

Противоречивата фигура беше народен представител от Лейбъристката партия от 1987 година до 2003 година, преди да бъде изключен от партията, откакто изгуби популярност. Лейбъристите, които отдръпнаха претендента си на междинните избори в Рочдейл след антисемитски спор, разгласиха яростно изказване след успеха на господин Галоуей, описвайки го като „ само заинтригуван от подклаждане...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР