Джордж Форман остава един от най-великите състезатели в цялата история

...
Джордж Форман остава един от най-великите състезатели в цялата история
Коментари Харесай

Двукратният световен шампион, кръстил 5-те си синове на себе си и ЗАЩО

Джордж Форман остава един от най-великите състезатели в цялата история на . Американецът е повторен международен първенец при най-тежките, а също така ще бъде запомнен и с това, че все още е най-възрастният човек, печелил купата.
Джордж има цели 12 деца! Седем от тях са от женски пол, а останалите пет - от мъжки. Любопитното е, че всичките синове на Джордж Форман са кръстени на него. Разбира се, всеки един от тях си има и прякор, по който да бъде разпознаван. Ето и кои са те:
Джордж Джуниър (Малкия Джордж), Джордж II (Монк), Джордж III (Голямото колело), Джордж V (Червения) и Джордж VI (Малкия Джоуи) - това е бандата на Джордж Форман. Разбира се, в съзнанието на всекиго изниква въпросът - за какво?

Джордж Форман дава отговор на този въпрос в формалния си уебсайт. " Кръстих всичките си синове Джордж Форман, с цел да може те постоянно да имат нещо общо между тях. Казах им: " Ако един от нас се издига - всички се издигаме. Ако един от нас пада - всички падаме ".
Джордж Форман има на кръга 76 победи и 5 провали, като последният му мач е загуба от Шанън Бригс на 22 ноември 1997 година в Атлантик Сити, Ню Джърси. Той дебютира на професионалния кръг на 23 юли 1969 година, когато побеждава Дон Уелхейм с нокаут в Ню Йорк.
Съвсем неотдавна пък различен (макар и с надалеч нетолкова именит статут) .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР