Джони Деп и неговата нова изгора - адвокатката Джоел Рич

...
Джони Деп и неговата нова изгора - адвокатката Джоел Рич
Коментари Харесай

Направо ни скри шапката: Джони Деп и новото му гадже всъщност са били заедно от месеци!

Джони Деп и неговата нова възлюбена - адвокатката Джоел Рич в действителност от дълго време не са се крили от зорките погледи на медиите, само че все пак никой до момента не беше заподозрял, че двамата имат връзка.

Въпреки че нямаше публична роля в делото, което Деп звезда против някогашната си брачна половинка Амбър Хърд, Рич беше снимана в съда във Вирджиния съвсем всеки ден от траялия седмици развой, който бе в интервала от 11 април до юни 1.



37-годишната адвокатка, основана в Лондон, представляваше 59-годишния Деп в делото му за клюка в Обединеното кралство против вестник The Sun през 2020 година Въпреки правосъдната загуба, на двойката им излезе шанса в любовта.

По време на последния развой на Джони, Рич пристигаше със звездата от " Карибски пирати ", седеше тъкмо зад него на първия ред, махаше на почитателите на артиста в края на деня, излизайки с него от правосъдната зала и даже си тръгваше със същото транспортно средство.



Всички фенове на Деп са изумени от обстоятелството, че новата му другарка е била пред тях през цялото това време, а никой не е подозирал за връзката им. Не е ясно по кое време връзките им са станали сантиментални, а представители на артиста не могат да бъдат открити за коментар от медиите.

Въпреки това Us Weekly популяризира информацията, че двамата са се срещали " дискретно " в хотели по време на ранните стадии на романса им.



Рич е майка на две деца, която е в развой на бракоразвод и явно е била омъжена, когато е срещнала Деп.

По време на процеса всички бяха уверени, че Джони има връзка с друга своя адвокатка - Камила Васкес, само че тя отхвърли слуховете и даже ги назова “сексистки ”.



Междувременно стана ясно, че процесът сред Деп и неговата някогашна брачна половинка Амбър Хърд към този момент е трансфорат във филм, който ще дебютира на 30-ти септември. Лентата носи името " Hot Take: The Depp/Heard Trial ", а бързината с която той се появява приказва за обстоятелството, че фотосите му са почнали още по време на процеса.

Що се отнася до правния екип на някогашната двойка, Мелиса Марти ще се превъплъти в ролята на юриста на Деп - Камил Васкес, а Мери Кариг ще забележим като юриста на Хърд - Илейн Бредехофт.



Припомняме, че на 1 юни правосъдните заседатели във Вирджиния постановиха, че Амбър Хърд е оклеветила Джони Деп в обявата ѝ от 2018 година за домашно принуждение и малтретиране, оповестена в Washington post. Развръзката на сагата сред някогашната двойка донесе на артиста повече от 10 милиона $ обезщетение. От своя страна Амбър получи 2 милиона $ в срещуположен иск. В момента и двамата апелират присъдите.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР