Джони Деп беше забелязан на британската премиера на последния си

...
Джони Деп беше забелязан на британската премиера на последния си
Коментари Харесай

Джони Деп разтърсва британската премиера на първия си филм след случая с Амбър Хърд

Джони Деп беше видян на английската премиера на последния си филм, Jeanne Du Barry, дружно с режисьора Тери Гилиъм. Това бележи първата огромна кино роля на Деп след приключването на шумното му дело за клюка против някогашната му партньорка Амбър Хърд.

Историческата драма, в която Деп се превъплъщава в крал Луи XV, беше посрещната със седемминутни аплодисменти. на премиерата си на филмовия фестивал в Кан през май 2023 година Жана Дю Бари споделя историята на жена от работническата класа, изиграна от френската актриса Майвен, която употребява остроумието и чара си, с цел да се изкачи по обществената стълбица, като в последна сметка притегля вниманието на крал Луи XV.

Участието на Деп в плана е първата му значима екранна поява след противоречивата му правосъдна борба с Хърд. Актьорът съди някогашната си партньорка за публикация от 2018 година, която тя написа за The Washington Post, в която разказва нейния опит като жертва на домашно принуждение. Правният екип на Деп твърди, че материалът лъжливо го е етикетир...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР