Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс

...
Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс
Коментари Харесай

Гол в продължението измъкна шампиона

Джонатан Марчесо вкара в продължението и гостуващият Вегас Голдън Найтс победи Сейнт Луис Блус с 2:1 в мач от постоянния сезон на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада. Така първенците останаха любимци за втората " уайлд кард " квота в Западната конференция с удобен задатък от пет точки против днешния си противник.

Павел Дорофеев също се разписа за Голдън Найтс, които завоюваха за трети следващ път. Логан Томпсън спря 31 изстрела на вратата на Златните рицари и също така отрази углавен удар на Павел Бухневич в продължението.

Брендън Саад вкара единствения гол за Сейнт Луис, а Джордан Бинингтън направи 32 спасявания за Блус, които са с баланс 6-1-1 в последните си осем мача. Сейнт Луис обаче е заплашен от пропускане на плейофите, защото има и мач по-малко от Вегас, с изключение на петте точки пасив.

Анже Копитар и Блейк Лизот се разписаха през 1:51 минути в края на втората третина и гостуващият Лос Анджелис Кингс надделя Ванкувър Канъкс с 3:2 за четвъртата си поредна победа в постоянния сезон. Кевин Фиала също бе прецизен за " кралете ", които са трети в Тихоокеанската дивизия.

Ванкувър, за който точни бяха Сам Лафърти и Брок Боузър, е водач в Западната конференция и можеше да стане първият тим със несъмнено място в плейофите, в случай че беше спечелил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР