Джон Сони Франзийс - един от бившите босове на престъпната

...
Джон Сони Франзийс - един от бившите босове на престъпната
Коментари Харесай

Мафиот, който пъхал части от телата на жертвите си в микровълнова, излезе от затвора на 100-годишна възраст

Джон " Сони " Франзийс - един от някогашните босове на незаконната мафиотска фамилия Коломбо, е освободен в петък от затворническа болница в Масачузетс на 100-годишна възраст. Преди освобождението му Франзийс е най-възрастният пандизчия в системата на федералните затвори в Съединени американски щати.

Франзийс прекарва по-голяма част от живота си, влизайки и излизайки от пандиза. Той е освобождаван условно минимум шест пъти.

За последно той влиза в пандиза през 2010 година на 93-годишна възраст, с присъда за рекет, включително и на стриптийз клубове в Ню Йорк.

Франзийс е оправдаван по няколко каузи за ликвидиране през последните десетилетия. През 1967 година обаче е наказан на 50 години затвор за присъединяване си в скрит план за банков грабеж. Освободен е от пандиза доста преди да излежи цялостната си присъда.


Когато присъдата му от 50 години затвор е произнесена, отчуждената брачна половинка на Франзийс декларира пред New York Daily News: " Ще бъда шокирана, в случай че той не доживее до 100 година Този човек без проблем може да излежава присъдата си на челна стойка. "

Франзийс прекарва общо 40 години от живота си по пандизите.

Един от осемте сина на Франзийс - Майкъл, удостовери освобождението на татко си от Федералния медицински център във Форт Девънс, Масачузетс.

" Официално е! Татко е освободен! Свободен човек на 100 години! ХВАЛА НА ГОСПОД!, " написа Майкъл Франзийс в Twitter.

Франзийс, чиято молба за предварително освобождение е отхвърлена през юли 2016 година, е напуснал медицинския център в инвалидна количка и възнамерявал да отиде при щерка си в Бруклин,Ню Йорк.

Макар че Франзийс заобикаля присъда за доста от закононарушенията, за който е подозиран, проверяващите управляващи съумяват да го запишат през 2006 година, до момента в който изяснява на осведомител своя способ за освобождение от трупове, осведоми CBS News.

" Разчленяваш жертвата в детски басейн. Пускаш частите от тялото в микровълнова печка. Натъпкваш ги в кофите за отпадък. Трябва да си толерантен, " написа CBS, цитирайки Франзийс.

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР