Джон Джоунс признава, че е била необходима промяна, за да

...
Джон Джоунс признава, че е била необходима промяна, за да
Коментари Харесай

Джон Джоунс: Преди изхвърлях величието си на вятъра!


Джон Джоунс признава, че е била нужна смяна, с цел да се осъществя цялостният му капацитет. Той е сегашен първенец в полутежката категория на UFC. Завидната му позиция ще бъде атакувана от неговия идващ кандидат Доминик Рейес идния уикенд. Сблъсъкът сред двамата спортисти е главната среща на UFC 247 в Хюстън, Тексас.
View this post on Instagram
Spirit of the battle #ufc247 #warriors: @thewhitewolfma

A post shared by Dominick Reyes (@domreyes24) on Jan 29, 2020 at 11:01am PST
Джоунс имаше своите сблъсквания със закона, които трансформираха напълно имиджа му. От пътни произшествия до използуване на опиати и неразрешени субстанции, които доведоха до отнемането му на купата му. През 2020 година Джоунс има вяра, че този стадий от живота му е в останал в предишното.

„ Имам възприятието, че бурята е зад мен. Беше забавно пътешестване, научих толкоз доста и съм просто признателен. Благодарен съм, че имах всички уроци, които съумях да науча. Благодарен съм, че Бог ме е запазил през всичко това и просто ми разреши да израсна толкоз доста през всичко. Мисля, че най-хубавите ми дни несъмнено към момента са пред мен. Чувствам се, че в този момент в действителност влязох в ролята си на татко и професионален състезател, на човек с огромна отговорност. Вълнувам се от това и имам възприятието, че се оправям добре. "
Джоунс разкри пред ММА кореспондент какво го накара да реши да поеме повече надзор над живота си.

„ Просто имах възприятието, че изхвърлям огромна част от величието си. И имам вяра, че е извънредно когато човек пропилява гения си. Просто усещам, че тези дни поемам по-голяма отговорност за своите дейности, за страстите си и за държанието си. Мисля, че това е главната разлика, просто по-голяма отговорност от моя страна. " приключи Джоунс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР