Джон Болтън, съветник по националната сигурност на американския президент Доналд

...
Джон Болтън, съветник по националната сигурност на американския президент Доналд
Коментари Харесай

Джон Болтън с остро сравнение: Срещата на Тръмп и Путин-аналог на тази на Сталин и Рузвелт по време на ВСВ!

Джон Болтън, консултант по националната сигурност на американския президент Доналд Тръмп, съпостави срещата на върха с съветския президент Владимир Путин с диалозите сред американския президент Франклин Рузвелт и руския водач Йосиф Сталин по време на Втората международна война, написа английският вестник "The Daily Express ", представен от Агенция Фокус.

Болтън съобщи, че Франклин Рузвелт се е срещал със Сталин във време, когато „ интензивността “ в Русия е била по-брутална, в сравнение с е в 21-ви век и хора, които подлагат на критика президента, рискуват да имат кръгозора на „ плодови мушици “.

„ Франклин Рузвелт се е срещал с Йосиф Сталин във време, когато интензивността в Русия е доста по-лоша, в сравнение с е през днешния ден. Не оправдавам днешното държание, само че не наподобява това да е тормозило Франклин Рузвелт и демократичните Демократи също не са били обезпокоени по това време, когато той се е срещал със Сталин. Нека да се опитаме да имаме малко историческа вероятност тук и да не се държим като че ли имаме кръгозора на плодови мушици “, съобщи Болтън.

Запитан дали е редно Тръмп да се среща с Путин, когато имиджът му във връзка с свободата на медиите, е толкоз неприятен, както и около обвиняванията към съветската страна за затворени и убити публицисти, съветникът по национална сигурност отговори:

„ Мога да ви кажа, когато се срещнах с президента Путин преди няколко седмици, с цел да се подготвим за срещата в Хелзинки, че той сподели ясно, че съветската страна не е забъркана. “

Президентът Тръмп употребява обществената мрежа „ Туитър “ преди срещата в Хелзинки, критикувайки медиите и заявявайки че в никакъв случай няма да бъде удовлетворен от крайния резултат на диалозите си с водача на Източната суперсила.

„ Заминавам към Хелзинки, Финландия – чакам срещата ми с президента Путин. За страдание, без значение от това какъв брой добре се оправя на срещата, в случай че ми бъде даден великият град на Москва като отмъщение за всичките грехове и несгоди, осъществени от Русия… След години бих се върнал, с цел да подлагам на критика че това не е било задоволително – и че е трябвало да получа Санкт-Петербург в добавка! Много от нашите медии в действителност са главния зложелател на хората и всичко, което Демократите знаят, е да се опълчват и да попречват! Това е повода да има толкоз ненавист и разкол в нашата страна – само че в един миг това ще се излекува! “, написа Тръмп в „ Туитър “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР