Джон Антъни Кастро, кандидат-президент на републиканците, който се състезава да

...
Джон Антъни Кастро, кандидат-президент на републиканците, който се състезава да
Коментари Харесай

Кандидатът за право на гласуване за 14-та поправка на Тръмп е арестуван по обвинения в федерални данъчни измами

Джон Антъни Кастро, кандидат-президент на републиканците, който се състезава да в профил някогашния президент Тръмп от гласуването поради клаузата за въстание на 14-та корекция, беше задържан по федерални обвинявания в данъчни измами във вторник – ден откакто федерален арбитър в Невада отхвърли едно от правосъдните му каузи, целящи да попречат на Тръмп да се кандидатира.

40-годишният Кастро от Мансфийлд, Тексас, беше упрекнат по 33 обвинявания в подкрепяне и подпомагане при правенето и представянето на подправена и лъжлива декларация, прокурор на Съединени американски щати за Северния окръг на Тексас Лейга Симонтън разгласи в сряда. Съдебните регистри демонстрират, че обвинителният акт е бил импортиран под щемпел на 3 януари.

Прокурорите споделят, че Кастро е направил модел на подправено основаване и подаване на данъчни заявления от името на десетки нищо неподозиращи данъкоплатци посредством своя бизнес за подготовка на налози, което е довело до стотици хиляди непозволено платени искове. Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР