Джоди Хилдербранд, терапевт и бизнес партньор на влогърката в YouTube

...
Джоди Хилдербранд, терапевт и бизнес партньор на влогърката в YouTube
Коментари Харесай

Джоди Хилдебранд ще се яви в съда дни след като майката на YouTube Руби Франке се признава за виновна за злоупотреба с деца

Джоди Хилдербранд, терапевт и бизнес сътрудник на влогърката в YouTube Руби Франке, би трябвало да се яви в съда през днешния ден, девет дни след Франке се призна за отговорен по няколко обвинявания за принуждение над деца.

Като част от съглашението си за признание на виновността, Франке сподели, че ще свидетелства против Хилдебранд, който е упрекнат в шест точки за усложнено принуждение над деца, закононарушение от втора степен, съгласно правосъдни документи, прегледани от CBS News.

Хилдебранд би трябвало да се яви в съда в 11 ч. MST, съгласно филиала на CBS News KUTV. Тя би трябвало да се изправи пред същия арбитър като Франке.

бизнес сътрудници.

През септември едно от децата на Франке избяга от вкъщи на Хилдебранд в Юта, недохранено и ранено, и помоли различен комшия за храна и вода. Съседът извикал полиция.

Полицията сподели, че е намерила детето измършавяло, с тиксо към китките и глезените. Съдебните документи разкриват, че момчето сподели, че Хилдебранд го е лимитирал, след което е употребявал кайенски пипер и мед за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР