Джо Байдън ще се зарече да отхвърли негодуванието, отмъщението и

...
Джо Байдън ще се зарече да отхвърли негодуванието, отмъщението и
Коментари Харесай

Джо Байдън ще нападне „отмъщението и възмездието“ на Доналд Тръмп в реч

Джо Байдън ще се зарече да отхвърли „ негодуванието, отмъщението и възмездието “, до момента в който приветства „ завръщането “ на Америка в годишната си тирада пред Конгреса в четвъртък вечер и обрисува бойните линии за предизборната си борба против Доналд Тръмп.

Според фрагменти от речта на Байдън за положението на Съюза, оповестена от Белия дом, президентът ще каже, че прегръща „ свободата и демокрацията “ и „ съществени полезности “, в това число „ да „ почитаме всеки и да „ не оставяме омразата безвредно пристанище “.

„ Някои други хора на моята възраст виждат друга история: американска история за възмущение, възмездие и отмъщение. Това не съм аз “, ще каже Байдън с фино завоалиран удар към евентуалния си републикански противник на президентските избори през ноември. Докато Байдън е на 81, Тръмп е на 77.

Речта предлага на Байдън опция да набере инерция в кандидатурата си за преизбиране, макар ниските рейтинги на утвърждение, противоположната реакция против инфлацията и имиграцията и въпросите з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР