Джо Байдън може да остане без втори мандат заради визата

...
Джо Байдън може да остане без втори мандат заради визата
Коментари Харесай

Кажете "сбогом" на Белия дом! Джо Байдън без втори мандат заради Меган и Хари?

Джо Байдън може да остане без втори мандат поради визата на принц Хари. Епичен скандал се вихри в Америка и засегна даже президентът на Съединени американски щати. Ако се потвърди, че държавната администрация в действителност е неглижирала случая с херцога на Съсекс, репутацията на Байдън също ще пострада. А възможностите му за втори мандат ще бъдат сведени до нула.

 

Публична загадка е, че Меган и Хари агитираха против Тръмп и в поддръжка на демократите на последните избори. И значително, посредством и на тяхната известност Байдън беше определен за президент. Днес обаче разкритията на принца, че е взимал опиати и изказванията му в поддръжка на дрогата, започнаха да клатят стола на Байдън. И освен неговия.

 

" Да, вземах опиати. Когато бях на 17 взимах кокаин, само че той ме караше да се усещам обществено зает и принадлежащ към една общественост. Марихуаната не ми оказа помощ изключително, само че амазонските халюциногенни гъби несъмнено ми донесоха продължително чувство за комфорт, релакс и успокоение, които съумях да задържа за дълго време ", споделя в телевизионните си изявленията Хари.

 

Това, че принцът пропагандира приемането на дрога е единствено върхът на айсберга. От фондация " Херитидж ", които значително въздействат върху приемането на американските визи, са гневни поради заявките му. И считат, че или той е изъгал властите по време на предварителното изявление за дрога, или държавната администрация съзнателно е " икономисала " неуместните въпроси на Хари, оказвайки му особено отношение. И по този метод са нарушили закона. 

 

И в двата случая е осъществено нарушаване, а президентът директно или индиректно ще бъде обиден от този проблем. Предвид обстоятелството, че симпатизираше на кралската двойка и то обществено, доста е евентуално това да му коства втория мандат в Белия дом. Грешка, от която Тръмп безспорно ще се възползва. Особено в този момент.

 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР