Джо Байдън и Доналд Тръмп изглежда са готови за мач-реванш

...
Джо Байдън и Доналд Тръмп изглежда са готови за мач-реванш
Коментари Харесай

Избори в САЩ: Джо Байдън и Доналд Тръмп са настроени за мач-реванш през ноември след чисто почистване от Супервторник

Джо Байдън и Доналд Тръмп наподобява са подготвени за мач-реванш на президентските избори в Съединени американски щати през ноември след огромни победи в Супервторник.

Супер вторник е нощта, в която демократите и републиканците в 16 щата гласоподават за желания от тях претендент за президент - спечелилите постоянно не престават да обезпечават окончателната номинация на своите партии и да се състезават на общите избори през ноември.

>

И Тръмп, и Байдън завоюваха поредност от щати през вчерашния ден. Всеки от тях взе домашен победи от места като Калифорния, Тексас, Алабама и доста други. Байдън също завоюва в Юта, Върмонт и Айова, до момента в който Тръмп победи последния си републикански противник, Ники Хейли, в някои щати, където тя се надяваше да се показа добре.

Въпреки че завоюваха доста, Тръмп и Байдън не са сигурно ще се състезавате през ноември, до момента в който не се проведат още гласувания по-късно през март. Но след Супер вторник към този момент наподобява доста евентуално, оповестява Mirror US.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Боту...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР