Джо Байдън е разменил имейли с бизнес партньора на сина

...
Джо Байдън е разменил имейли с бизнес партньора на сина
Коментари Харесай

Записите, публикувани от републиканците в Камарата на представителите, показват, че Джо Байдън многократно е изпращал имейл до бизнес партньора на Хънтър Байдън през 2014 г.

Джо Байдън е разменил имейли с бизнес колегата на сина си Хънтър 54 пъти, до момента в който е бил вицепрезидент, и някои от известията са били изпратени по времето, когато по-големият Байдън е пътувал до Украйна, а синът му е работил за украинска газова компания, съгласно записи, оповестени от републиканците в Камарата на представителите.

Говорител на Белия дом отхвърли коментар, само че посочи изявленията на демократите в Камарата на представителите, че бизнес сътрудникът на Хънтър Байдън, Ерик Шверин, е работил като финансов консултант на Джо Байдън от 2009 до 2017 година и му е оказал помощ да подаде налози се завръща. Шверин не отговори на настояванията за коментар.

Публикуваните записи разказват датите на имейлите и кой ги е разменил, само че не включват самите известия. NBC News не е прегледал наличието на имейлите.

В последна сметка тогавашният вицепрезидент Байдън изпрати имейл до Шверин 35 пъти преди и след пътуванията си в Украйна през 2014 година Пет имейла...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР