Джизъса ще става баща за пети път. Благой Георгиев –

...
Джизъса ще става баща за пети път. Благой Георгиев –
Коментари Харесай

Джизъса ще става баща за пети път?

Джизъса ще става татко за пети път. Благой Георгиев – Джизъса ще се снабди с пето поред дете. Това настойчиво се приказва в града под тепетата, от където е последното му гадже Ивана. Тя е дъщеря на хитовия в предишното рапър Ванко 1. Ивана криела наедрялото си коремче, само че в Пловдив бързо я разконспирирали и новината се разнесла мълниеносно, твърди marica.bg, базирайки се на непосредствен другар на футболиста.

Lupa.bg заяви новината, като прецизира, че не се наема да удостовери, че новината за петото дете на Благо е истина, тъй като преди време от същия уебсайт пуснаха подправена новина за раздялата на Благо с Ивана, още веднъж базирайки се сякаш на сигурни източници.

Досега Джизъса има четири деца от три разнообразни дами.

Първите две се родиха от любовта му с гимнастичката Христина Витанова. Спортистката обаче небрежно му би шута поради систематични изневери. Третото дете е момченце – Елай. Той се роди откакто някогашният футболист се ожени за татарката Есмер Омерова. Двойничката на Анджелина Джоли също не устоя дълго на сластния му адет и подаде молба за бракоразвод. Нещо повече, тя получи цялостни права над детето и съвсем не позволява на българина да вижда сина си, който пораства в Русия. Там Георгиев бе скъп и направи най-силна кариера, от която натрупа и солидно финансово положение. Четвъртото му дете носи неговото име и още веднъж е момче – Благой Младши. Неговата майка е плеймейтката Златка Райкова. Двамата непрестанно се кълняха във безконечна обич, обикаляха света и се снимаха в щастливи обятия. Не след дълго Златка изненадващо пусна бомбата, че Георгиев има паралелна връзка и се раздели с него.

Тогава Благой призна провалянето си и предложи брак на новата си – бизнесменската щерка Полина Спасова.

Нейните родители държат бляскав хотел във Велинград и точно в зеленото градче им спретнаха блестяща женитба. Само няколко месеца откакто си споделиха заветното „ Да “ Поли разкара прелюбодееца. Тя отхвърли да дава детайлности за кръшкача и сбито заяви, че се радва, че ще завърши брака. По думите й, Господ я е опазил да не забременее от него. Джизъса нямаше време за губене и нито ден, в който да страда за брюнетката. Дни по-късно той се появи в социалките с дъщерята на Ванко 1 – Ивана.

 

Източник – Lupa.bg, Марица 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР