Джия, която бе сред най-харесваните участнички във втори сезон на

...
Джия, която бе сред най-харесваните участнички във втори сезон на
Коментари Харесай

Съвсем забрави за Евгени: Джия показа гаджето си

Джия, която бе измежду най-харесваните участнички във втори сезон на " Ергенът' наподобява е намерила любовта и изцяло е не запомнила за Евгени. Макар тя да беше от най-надеждните претендентки за сърцето му, певицата отпадна от конкуренцията преди финалните епизоди. 
                             

Сега тя е влюбена и щастлива, като стана ясно, че има нов мъж в живота си от два месеца насам. За връзките си с мистериозния господин споделя, че се усеща отлично и че усеща реципрочност посред им. Но защото връзката им е на напълно ранен стадий, тя заобикаля да дава детайлности за това кой е той и с какво се занимава.

Изглежда обаче, че на Джия ѝ е мъчно да прикрие насладата си и въпреки всичко сподели новия си другар на стори в Инстаграм. От фрагмента се вижда, че той е млад и евентуално финансово организиран, защото колата, в която двамата се возят, наподобява първокласна. 

 Джия

Джия не крие, че макар многото си задължения и старанието си в кариерата, към този момент се усеща подготвена да сътвори семейство и се е замислила над опцията да стане майка. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР