Джип уби 16 годишно момче на пешеходна пътека. Инцидентът станал

...
Джип уби 16 годишно момче на пешеходна пътека. Инцидентът станал
Коментари Харесай

Джип уби 16 годишен на пешеходна пътека

Джип умъртви 16 годишно момче на пешеходна пътека. Инцидентът станал рано сутринта в понеделник.

Тийнейджърът-Костадин идвал от село Атия и пресичал, с цел да се озове на спирката до Военно морската база, откъдето хващал рейса за Бургас. Отсечката там е извънредно натоварена и на нея са ставали доста произшествия, защото колите карат бързо по шосето Бургас- Созопол.

Точно този път пресичал по зебрата Костадин. Той е възпитаник в професионалната гимназия „Проф. доктор Асен Златаров“ в морския град. Костадин бил безусловно затрит от каращия лудо джип. Тялото му изхвърчало на 30 метра от пътя, споделиха служители на реда. Издъхнал е на място.

Шофьорът на джипа е Кирил Георгиев- бургазлия, който имал унаследен парцел в Черноморец. В момента на случая бил със брачната половинка си. Идвал от Черноморец и очевидно бързал за работа.

Най-вероятната причина за голямата покруса е секунда нехайство. 59 годишният лидер първо споделил пред служителите на реда, че насреща го заслепили нечии фарове, по тази причина не видял момчето. После твърдял, че джипът му поднесъл. По първични данни, не е използвал алкохол преди да седне зад кормилото.

„Костадин беше първенец. Искаше да учи в Швейцария“, споделиха съучениците му в понеделник. Децата плачеха и повтаряха, че не могат да повярват какво се е случило. Учебните им занятия бяха анулирани.
Момчето е отгледано от баба си. Майка му е рускиня, а бащата- интернационален водач.

Предния ден вечерта /неделя б. а./, отново в Бургаско имаше още един случай. 46 годишна жена бе блъсната от Ауди, до момента в който пресичала погрешно ул. „Захари Зограф“ в квартал Долно Езерово. Оцеляла и е настанена в болница.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР