Джип се опита да мине през протестиращите в района на

...
Джип се опита да мине през протестиращите в района на
Коментари Харесай

Джип се вряза в протеста, рани пешеходец


Джип се опита да мине през протестиращите в региона на Софийския университет довечера. Леко е потърпевш един мъж, който е откаран в болница. Полицията и самите протестиращи мигновено обкръжиха транспортното средство. И до момента в който униформените се пробват да създадат бърз тест за алкохол и нартокици на водача, протестиращите не го пускат да излезе на открито, оповестява „ Дневник “.

Докато полицията се пробва да направи текст за опиати на водача на автомобила протестиращи приканват основният прокурор да проверява случая. " Гешев, къде си ", скандират те, а към водача се обръщат с " злощастник ". Чуват се и възгласи " Мафия ". Полиция е обкръжила проверявания автомобил, с цел да го отдели от протестиращите.

Участници в митинга описват, че автомобилът се е опитал да мине през множеството на кръстовището при университета. Той е идвал от Народното събрание и се е опитал да завие надясно по бул. " Васил Левски ", при което е блъснал леко пешеходец, който е откаран в болница. Според очевидци на случая потърпевшият не е тежко ранен.

Шофьорът твърди, че не е видял да е блъснал никого, незабавно е спрял, когато се е оказал сред протестиращите, а е попаднал там, тъй като не е имало ограждения, които да демонстрират, че не може да се мине. Обясненията му бяха съпроводени с освирквания. Направеният му на място тест е посочил, че не е използвал алкохол.

Normal021falsefalsefalseBGX-NONEX-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Нормална таблица " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ", " sans-serif " ; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family: " Times New Roman " ; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР