Джино Бианкалана не е този, за който се представя. Уж

...
Джино Бианкалана не е този, за който се представя. Уж
Коментари Харесай

Бомба От Сега: Смляха От Бой Известна Красавица! Умряхме! Насилникът Е Най-Известната Българска Звезда! Снимки!

Джино Бианкалана не е този, за който се показва. Уж мирен и спокоен американския милионер от български генезис е на път да се раздели с лъскавия си имидж на смислено и положително момче. Бомбата хвърли Динко Вълев по прочут като Ловецът на бежанци още при влизането си в БИГ Брадър Most Wanted.

Ямболията твърди, че Бианкалана е нормално шофьорче на камион и няма пукнат лев в джоба. Измамил с повече от $100 хиляди $ някогашната си половинка Дейна Бианкалана, на която даже носи семейството. А на всичко от горната страна я пребивал от пердах поради мъчителната си ревнивост, предават от hotarena.net.

Излиза нескрито, че май разкритията на Динко имат съображение. Според хора близки до фолк средите Джена зарязала Джино тъкмо поради подобен побой от ревнивост. Заради това му върнала годежния пръстен. А, че финансовото му положение се клати се носят какви ли не клюки из българската общественост в Чикаго.



В бг средите се разправя, че Джино е въздух под налягане. Живее като нормално момче и не е никакъв паралия. Който схваща от мода може да се увери, че Бианкалана парадира с облекла и аксесоари, които са реплики на скъпи марки. Факт, който стана прочут още при първото му престояване в родината.

Колкото до колите, с които се фука все яки бегачки и те не са негови, разкриват осведомени от Съединени американски щати. Победителят в БИГ Брадър просто се снимал с тях с цел да заблуди потребителите във Facebook, че води бляскав метод на живот.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР