Джинджифилът, омотан в плат, буквално ще ви спаси от кашлицата

...
Джинджифилът, омотан в плат, буквално ще ви спаси от кашлицата
Коментари Харесай

Джинджифилът премахва слузта от белите дробове за 1 нощ!

Джинджифилът, оплетен в плат, безусловно ще ви избави от кашлицата и храчките! Той няма странични резултати, само че би трябвало да бъде деликатно подготвен за приложимост, изключително, когато става въпрос за деца с сензитивна кожа.

Продължителната кашлица може да скапе деня и нощта ви, като отвлича вниманието ви от по-належащите проблеми или не ви разрешава да спите.

При едно малко дете, чиято имунна система към момента не е задоволително мощна, хроничната кашлица може да се трансформира в по-сериозно заболяване.

За лекуване на хронична кашлица, лекарят е по-вероятно да предпише сироп, без да загатва вероятните нежелани реакции и дълготрайни затруднения след такива медикаменти.

Двете съставки, декстрометорфан и кодеин, постоянно срещани в медикаментите срещу кашлица, могат да причинят главоболие, бодърствуване или мигрена.

Има опция на националната медицина против кашлица и няма да я намерите в аптеката, а в личния си ледник!

Смесете мед, зехтин, брашно и 1 супена лъжица свеж и настърган джинджифил, поставете тази примес върху салфетка или забрадка, към която омотайте марля.

След това прикрепете тази марля към гърдите или гърба си и закрепете с пластир. Възрастните могат да оставят лечебното средство за една нощ, само че имайте поради, че може да аргументи мощно изпотяване.

Децата могат да държат компреса до три часа преди лягане.

Джинджифилът и меда в продължение на хилядолетия са били употребявани като ефикасни средства за лекуване на разнообразни болести, а при положение на мощна кашлица, те още веднъж потвърждават своята успеваемост.

Вижте още: 10 натурални сока, които подтикват имунната система

Но не забравяйте за вероятната алергия към избрани съставки – и се консултирайте с вашия доктор.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР