Джим Ирсей е милиардер, собственик на футболния Индианаполис Колтс в

...
Джим Ирсей е милиардер, собственик на футболния Индианаполис Колтс в
Коментари Харесай

Футболен милиардер пусна порно в Туитъра си, после го изтри

Джим Ирсей е милиардер, притежател на футболния Индианаполис Колтс в НФЛ. Но очевидно постоянно обича да размахва пищова.

Порно фотография на жена се появи в Туитъра му за удивление на неговите почитатели. След 12 минути голата дама беше изтрита. Твърде късно!

Никой не даде пояснение, тъй че всички в Америка се чудят - дали милиардерът е пуснал порното в изключително положение, като даже не е схванал? Или някой е хакнал профила му?

Последователите му обаче започнаха да се майтапят, че Ирсей би трябвало да си смени паролата. Или навиците.

                             Снимката в доста цензуриран тип

Наследник на богата фамилия, Джим има положение от към 2,5 милиарда $. Обича да се снима в компанията на Джордж Буш - Младши, до момента в който политикът е президент на Съединени американски щати.

Но това не му пречи да демонстрира порочно държание освен в интернет. Полиция го арестува един път да кара несъответстващ. Оказва се, че е препълнен до козирката с опиати.

При различен случай ченгета и спешна помощ са извикани по неотложност в дома му. Там е открита в безсъзнание млада дама, която е взела участие в някакъв рисков ваучър.  Момичето по този начин и не идва схващане, а повода още веднъж е свърхдоза. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР