Джихадистите измислиха нов вид терористични нападения в Европа, при които

...
Джихадистите измислиха нов вид терористични нападения в Европа, при които
Коментари Харесай

Френската полиция предупреждава за нов вид терористични заплахи в Европа

Джихадистите измислиха нов тип терористични набези в Европа, при които да има оптимален брой жертви. Освен прегазването на хора с коли и нападенията против униформени чиновници по сигурността, " Ислямска страна " приканва в последно време почитателите си да провокират дерайлирането на влакове в Европа. Това предизвести френската полиция, представена от Франс прес.

" Важно е да се подчертаят неотдавнашните апели на терористични организации, ориентирани към " вълци единаци ", подстрекавани да причинят в Европа дерайлиране на влакове, горски пожари и отравяне на храни ", се споделя в депеша на Генералната дирекция на националната полиция от началото на септември, разкрита от в. " Паризиен "

Според текста транспортната инфраструктура и средства имат доста структурни недостатъци и са предпочитана цел, изключително гарите.

Туристическите места също би трябвало да се следят по-бдително, защото при положение на атентат има капацитет за повече човешки жертви, гласи още документът.

В него се показва и че поради зачестилите офанзиви с коли шефовете на паркинги и водачите би трябвало да алармират неотложно за всяка кражба или подозрителни дейности.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР