Джейсън Момоа направи драстична промяна във външния си вид, и

...
Джейсън Момоа направи драстична промяна във външния си вид, и
Коментари Харесай

Интернет полудя! Джейсън Момоа написа: Сбогом Дрого, сбогом Аквамен...

Джейсън Момоа направи фрапантна смяна във външния си тип, и то за добра идея. Актьорът се раздели със 7-годишната си брада за да притегли внимание към потреблението на по-малко пластмаса и замяната ѝ с алуминий за преработване, написа Edna.bg.

Такъв употребява нова серия вода в кенчета, за която артистът оказва помощ да бъде пусната от корпорацията “Ball ”.

И в случай че към момента се питате за какво премахването на брадата е в новините, спомнете си, че тя беше част от облиците на героите му Хал Дрого от „ Игра на тронове “, Аквамен от едноименния филм и други

„ Сбогом, Дрого, Аквамен, Деклан, Баба! “, написа 39-годишният артист който увековечи избръсването си с видео в YouTube.

„ Махам този звяр, време е за смяна. Промяна към по-добро…за моите деца, твоите деца, света. Нека създадем позитивна смяна за здравето на нашата планета. Нека почистим нашите океани и земя. Присъединете се към мен по този път. Нека се прехвърлим към преработваем алуминий. “

Социалните мрежи отреагираха с изявления „ в памет на брадата “.

 

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР