Джейн Мансфийлд е истинска гореща руса сексбомба на Холивуд, която

...
Джейн Мансфийлд е истинска гореща руса сексбомба на Холивуд, която
Коментари Харесай

Трагичната история на сексбомбата Джейн Мансфийлд – първата гола актриса в Холивуд, погубена от сатанински култ

Джейн Мансфийлд е същинска гореща руса сексбомба на Холивуд, която по нищо не отстъпва на Мерилин Монро. Със своята гръдна обиколка от 101 см тя справедливо си печели купата секссимвол на 50-те и 60-те години. Зловещ демонски фетиш, обаче, поставя завършек на зашеметяващата ѝ кариера и в разцвета на силите си – едвам на 34, тя губи и живота си, написа „ Сън “.

Нов документален филм със заглавие „ Мансфийлд 66/67 “, който ще бъде излъчен в края на седмицата, споделя за последните месеци от живота на кино богинята.

Огромната популярност на актрисата, която твърдяла, че е спала с американския президент Джон Кенеди и брат му Робърт, я тласнала към „ тъмната страна “. Тя се включила към демонски фетиш, поради което изгубила живота си.

В разцвета на кариерата си през 1966 година Джейн се свързва с създателя на Църквата на Сатаната Антон Лавей. Последователите на сектата, измежду които били Кърт Кобейн и Мерилин Менсън, се събличали голи на олтара и проповядвали полова освободеност.

Джейн, която до тогава живеела в прословутия си „ Розов замък “, почнала да театралничи за фотоси в „ Черната къща “ на Лавей в Сан Франциско. Тя станала върховен духовник на почитателите на дявола и се говорело, че е една от многото любовници на Лавей.

Това не се харесвало на ревностния ѝ другар – юриста Сам Броуди, който влезнал в спор с „ най-злия човек на света “. Говори се, че откакто по нехайство попаднал под въздействието на черна магия, Броуди взел участие в шест тежки произшествия. Последната била съдбовна – умрял Броуди, Джейн и техният водач Рони Харисън, откакто колата им се забила в трактор.

Една от най-известните реплики на Джейн е: „ Ако ще правиш нещо неприятно, дано е огромно, тъй като наказването е едно и също “.
През 1963 година тя става първата актриса, която се появява гола в огромен холивудски филм. Когато създателят на „ Плейбой “ Хю Хефнър разгласява голи фотоси от снимачната площадка на „ Обещания! Обещания! “, той бил съден за непристойно наличие.

Джейн била омъжена три пъти и имала пет деца. Изневерявала на всичките си съпрузи и те ѝ изневерявали за възмездие. Отношението ѝ към прегрешението било като това на Лавей. Наричаният Черен папа казвал: „ Ако ще правиш нещо мръснишко, прави го и му се наслаждавай “. Той не толкоз подтиквал хората да следват сатаната, едвам преследват половите си стремежи.


Неговата щерка Зина, която от дълго време е напуснала култа и в този момент е на 54, споделя, че татко ѝ се отнасял с дамите като със секс робини, които печелели пари за него, като спели с други мъже. „ Той беше сводник. Имаше група дами, които наричаше „ студентки “. Но това беше единствено израз. Всъщност това бяха дами, които му даваха част от парите си, а той ги консултираше по какъв начин да бъдат по-добри прелъстителки “, изяснява тя.

Зина обаче, не е уверена, че Джейн е била държанка на татко ѝ, защото той не си падал по „ огромни цици “. Тя счита, че Лавей и Сам Броуди се опитвали да употребяват звездата за свои цели.

Джейн била толкоз известна, че когато „ Бийтълс “ били на първото си турне в Съединени американски щати през 1964 година и ги питали с кого най-вече желаят да се срещнат там, Пол Маккартни дал отговор: „ Джейн Мансфийлд “.

Въпреки че доста безапелационно влезнала в стандарта за „ тъпа русокоска “, актрисата в действителност не била нито руса, нито тъпа. Родена е брюнетка, а айкюто ѝ е било 160.

Твърди се, че Джейн почнала да се занимава с Лавей, единствено с цел да притегли още повече вниманието на таблоидите. Но съгласно документалния филм, тя почнала да го взема насериозно. През 1966 година 6-годишният ѝ наследник Золтан бил атакуван от лъв в развлекателен парк и тя помолила Лавей да употребява черна магия, с цел да избави момченцето. Той се изкачил на върха на планина, с цел да направи проклинание. Часове по-късно лекарите съобщили, че Золтан ще оцелее.

Актрисата поискала помощ от дявола и в борбата за настойничество на едногодишния ѝ наследник Тони по време на развода ѝ с Мат Цимбър. Тя спечелила делото седмици преди да загине. И юристът Сам Броуди и Лавей пробвали да си припишат заслугите.

В битката сред двамата за сексбомбата било провокирано смъртоносно проклинание. По думите на Карла, най-голямата щерка на Лавей, актрисата желала да се отърве от гаджето си, само че той не си тръгвал. Сам докосвал разнообразни предмети в ритуалната зала на Лавей и запалил една свещ във формата на череп. Лавей му споделил: „ Никой не би трябвало да прави това. Това е проклинание “.

В нощта на 29 юни 1967 година проклятието застигнало Сам. Той умрял дружно с Джейн и водача им Рони. Ударът отнесъл покрива на колата, а звездата умряла на място. Дълго време се говорело, че била обезглавена, само че в действителност повода за гибелта ѝ е тежка контузия на мозъка.



Три от децата на Джейн – Золтан, тогава на 6 години, Мики-младши на 8 и Мариска на 3 години, спели на задната седалка на колата и оживели след злополуката.

Според Зина, татко ѝ нямал силата да провокира злополуката с проклинание. Той проклинал от гняв, само че с цел да има резултат, би трябвало да се направи концентриран обред.

Зина, която в този момент е будистка, познавала серийния палач Чарлз Менсън. „ Можех да се оправям с Менсън доста по-разумно, в сравнение с с татко си “, споделя тя. По думите ѝ, Лавей на няколко пъти щял да убие майка ѝ – Диан Хагърти. Лавей доживял до 67 години и умрял през 1997 година, само че към момента има доста почитатели по целия свят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР