Джейн Фонда спира да се бори с възрастта. След безкрайна

...
Джейн Фонда спира да се бори с възрастта. След безкрайна
Коментари Харесай

Джейн Фонда спира да се бори с възрастта

Джейн Фонда стопира да се бори с възрастта. След безкрайна поредност от интервенции за разкрасяване и подмладяващи процедури актрисата признава: „ не се гордея с това което направих с тялото и лицето си ”.

Кралицата на аеробиката години наред се бори с възрастта и макар цялата поддръжка, интервенции и скъпи процедури истината е една - от остаряването не можеш да избягаш. Джейн Фонда е на 84, и да за годините си наподобява необикновено, цената обаче е прекомерно висока.

 „ Не се гордея с това ”, споделя за Vogue актрисата, която е лице на акция на H&M, ориентирана към разпространение на дейния метод на живот и спорта. Фонда намерено приказва за процедурите и интервенциите, през които е минала и от позицията на възрастта и на опита си приканва дамите да не се опасяват от остаряването, да извърнат внимание на здравето си и да не се концентрират над броя на годините. 
 

Въпреки несъгласието сходни апели да идват от жена, която е оправила много по себе си  с помощта на пластичната хирургия, Джейн се надява, че точно от позицията на предходна през това може да има въздействие над дамите, а думите и да бъдат чути.

„ Правила съм си фейслифт, само че стопирах, не желая лицето ми да се изкриви ”, споделя актрисата и признава, че парите оказват помощ, когато искаш да се грижиш за себе си. Те дават опция да си наемеш персонален треньор, да се подложиш на скъпи процедури и интервенции. Фонда разяснява също, че битката с възрастта води до маниакално пристрастяване.

 

Не за пръв път Джейн Фонда разяснява процедурите, на които се е подлагала. Тя не крие, че оперативно си е уголемила гърдите, правила си е поредност от фейслифт процедури, коригирала е бръчките и челюстта си. Признава и че не поставя особени грижи за кожата на лицето си, поддържа я хидратирана, спи задоволително, движи се интензивно и заобикаля слънчевите лъчи. И най-важното – постоянно се смее в компанията на положителни другари!

А вижте по какъв начин през 80-те тя стана икона на груповите тренировки и разпространява аеробиката. 

 62 години по-късно: Джейн Фонда още веднъж на корицата на „ Вог “
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР