Джеймстаун, Вирджиния, 1619 г. В изумително красивата, но неопитомена пустош

...
Джеймстаун, Вирджиния, 1619 г. В изумително красивата, но неопитомена пустош
Коментари Харесай

Джеймстаун или как три жени опитомяват Америка

Джеймстаун, Вирджиния, 1619 година
В удивително красивата, само че неопитомена пустота на Вирджиния е ситуирана британската колония Джеймстаун. Селището едвам съумява да оцелее през първото си десетилетие, когато назрява смяна, провокирана от идването на новия губернатор и 100 " девици за дами " - подарък от Вирджинската компания, с цел да го трансформира в проспериращ град.

С новия губернатор идва и харта, която дава земя на най-ранните заселници в компенсация за лоялността им. Новите закони обаче провокират търкания както сред тях самите, по този начин и с месното население...

Шансът " Джеймстаун " да се трансформира в обичана сага тази година по никакъв начин не е дребен, защото към този момент са снимани три сезона и Epic Drama ще покаже всички.

View this post on Instagram
A post shared by Niamh Walsh (@niamhawalsh) on Oct 7, 2018 at 4:28am PDT

" Джеймстаун " предлага сюжет цялостен с обрати и наблюдава живота и ориста на три от новите пришълки - Алис, Верити и Джослин . И трите ще се пробват да изградят живота си в новата колония, само че ще се озовават в един свят на пристрастености, власт и оцеляване. Любовни триъгълници, разгорещени вражди и свирепа конкуренция основават спорове за жителите, обединени от безапелационното си предпочитание да оцелеят и преуспеят в новия си живот.

 Снимка 400676

Верити (Ниам Уолш, която познаваме от Jekyll & Hyde) идва в " Джеймстаун " в търсене на бягство от проблематичното си минало. Но когато се изправя лице в лице със брачна половинка си - собственик на локалната гостилница, тя изпитва боязън, че решението да напусне Англия е било ужасна неточност. Непокорна, невъздържана, с войнстващо възмущение против всякаква неправда, Верити бързо влиза в пререкания с властимащите в града. Скоро обаче осъзнава същинския капацитет на тази красива земя, както и че с цел да остане част от тази общественост, би трябвало да пази тези, които обича.

 Снимка 400677

Джослин (Наоми Батрик) е с по-високо обществено състояние от множеството жителки на Джеймстаун и може би най-лукавата в селището. Изтънчена, само че с неутолима жадност за власт, тя няма да разреши на някакъв си патриархат да провали проектите й. Пиперливият й език прикрива накърнимост и загадка, която заплашва да я погуби. Съпругът й Самуел е ковчежник на компанията, само че е прекомерно почтен, тъй че на нея й се постанова да бъде по-изобретателна, с цел да повлияе на напредъка му по собствен метод.

 Снимка 400678

Алис (Софи Рандъл, позната ни от " Бодигард ", за който Ричард Мадън предходната седмица взе Златен глобус) е фермерско момиче от Норфолк, което не е разгорещено от новия си дом. Когато е неописуемо засегната от предопределения й брачен партньор, тя би трябвало да потърси правдивост в един свят, мощно преднамерен против дамите. Определена за непоколебимия Хенри Шароу, на Алис като че ли й следва нерадостна орис, само че тя намира своя причина да продължи напред. Чувството й за правдивост и находчивостта й ще й подсигуряват несъмнено място в сърцето на общността.



Премиерата на " Джеймстаун " е на 20 януари по Epic Drama на 20 януари.
Сериалът се излъчва всяка неделя от 22 ч. (с повтаряне във вторник и в събота, след 22:30 ч.)

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на TV1000, наличен без спомагателна месечна такса и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+.

Еpic Drama e в мрежата на А1 България на позиции за DTH - 60, за DTV (кабелна) - 214, за IPTV (Premium) - 201, както и в ТЕЛЕКАБЕЛ - HD 228, SD 185, в NetWorx - на 230 позиция, и в NET1 - на 129 канал.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР