Джеймс Кръмбли, баща на стрелеца от гимназията в Оксфорд Итън

...
Джеймс Кръмбли, баща на стрелеца от гимназията в Оксфорд Итън
Коментари Харесай

Джеймс Кръмбли, баща на стрелеца в училище в Мичиган, хленчи, че е „мъченик“ в затвора, призовава

Джеймс Кръмбли, татко на стрелеца от гимназията в Оксфорд Итън Кръмбли, назовава себе си „ страдалец “ и споделя, че се усеща като че ли се е „ включил към армията “ в позвънявания за пандиза, получени от Fox News Digital.

Във вторник арбитър от окръг Оукланд, Мичиган, осъди Джеймс на сред 10 и 15 години затвор затвор, откакто правосъдни заседатели признаха него и брачната половинка му Дженифър Кръмбли за отговорни за непредумишлено ликвидиране за съответните им функции в стрелбата в учебно заведение, която техният тогава 15-годишен наследник извърши на 30 ноември 2021 година

" Чувствам се като страдалец ", споделя Джеймс в едно позвъняване в пандиза. „ Ние сме мъченици, знаете, без целия аспект на гибелта. Защото не знам по-добра дума, която да употребявам. Затова употребявам думата „ страдалец “. Но ние сме мъченици, с цел да сме сигурни, че това не няма да се случи още веднъж на никого в Америка, с цел да се уверите, че никой не харесва тази тъпа, глупава к... [прокурора на окръг Оукланд] Карън Макдоналд. "
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР