Джеймс Арджънт и Джоуи Есекс разказаха за своето страшно“ преживяване

...
Джеймс Арджънт и Джоуи Есекс разказаха за своето страшно“ преживяване
Коментари Харесай

Джеймс Арджънт разкрива седемте думи на туристическия агент, преди „страшното“ пътуване в Дубай да го хване в капан за 10 часа

Джеймс Арджънт и Джоуи Есекс описаха за своето „ ужасно “ прекарване с неотдавнашните наводнения в Дубай.

Много хора, в това число добре известни имена, бяха оставени блокирани в Дубай, защото беше ударен от най-обилните превалявания от 75 години. Арг, 36, и Джоуи, 33, се появиха в четвъртък в Good Morning Britain, с цел да беседват с Ед Болс и Кейт Гарауей онлайн от Дубай.

Арг сподели: „ Да, имаше дъжд през цялата нощ, като стихия, а по-късно заспахме и бях жестоко разсънен от Том Пиърс, с който споделяме нашия апартамент. Беше безусловно целият апартамент беше изцяло наводнен! "

След това Джоуи добави: " Всъщност стаята ми беше наводнена, тъй че Том Пиърс нахлу в стаята ми, всички на пода, падайки, целият апартамент беше наводнен горе и долу, всичко! "

След това Arg разкри, че са били оставени блокирани в продължение на 10 часа в локален търговски център. Телевизионерът сподели: „ Успяхме съвсем да стигнем до локалния търговски център в Dubai Hills и в действителност остана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР