Джейми Фокс казва, че „щеше да изгуби живота си“, ако не беше сестра му

...
Джейми Фокс смята, че сестра му е спасила живота му.
Коментари Харесай

Джейми Фокс смята, че сестра му е спасила живота му.

Фокс, който през април беше хоспитализиран, след като получи неразкрито „медицинско усложнение“, публикува съобщение за рождения ден на сестра си, Дейдра Диксън, в публикация в Instagram във вторник.

„Вие сте вълшебни, вие сте красиви, вие сте смелите лъвици #leoseason“, написа Фокс в надписа към поредица от нейни снимки, включително една от тях двамата заедно. „И без теб нямаше да съм тук... ако не взехте решенията, които взехте, щях да загубя живота си... Обичам те завинаги и завинаги честит рожден ден, сестро.“

Сестра им, Деондра Диксън, почина през 2020 г. Тя беше на 36 години.

Фокс е бил забелязан навън в Чикаго през лятото, където е получавал грижи за физическа рехабилитация в медицинско заведение.

Наскоро той публикува видео в Instagram, в което се обръща към въпросите на хората за това какво е довело до хоспитализацията му.

„Знам, че много хора чакаха или искаха да чуят актуализации, но за да бъда честен с теб, просто не исках да ме виждаш така, човече“, каза той във видеото. „Искам да ме видиш да се смея, да си прекарвам добре, да купонясвам, да се шегувам, да правя филм, телевизионно шоу. Не исках да ме виждате с тръби, които изтичат от мен и да се опитвате да разберете дали ще успея.

Последният му проект, „They Cloned Tyrone“, в момента се излъчва в Netflix.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР