Джейми Фокс потвърди, че ще изиграе Майк Тайсън“ в биографичния

...
Джейми Фокс потвърди, че ще изиграе Майк Тайсън“ в биографичния
Коментари Харесай

Джейми Фокс ще изиграе Майк Тайсън в нов биографичен филм

Джейми Фокс удостовери, че „ ще изиграе Майк Тайсън “ в биографичния филм за емблематичния боксьор и че стартира натоварен режим на тренировки, с цел да влезе във форма.

За първи път се заприказва през 2014 година, че 52-годишната звезда може да поеме ролята на някогашния боксьор в тежка категория.

Фокс ще би трябвало да се подложи на жестоки тренировки, с цел да се опита да наподоби физиката на Тайсън.
 

— Instablog9ja (@instablog9ja)

Той показа: „ Всеки ден върша 60 дърпания, 60 клякания, 100 лицеви опори... “

Фокс обаче е убеден, че толкоз доста ще замязя на някогашния първенец - който стана най-младият боксьор, спечелил купа в тежка категория на 20 години, и към момента държи върха - във кино лентата, че почитателите ще го бъркат с 53-годишната легенда по улиците.
 

— Ben Olson (@radiobenolson)

Режисьорът Мартин Скорсезе по-рано даде индикации, че е обвързван с плана, само че към момента не се знае дали ще взе участие.

Още през септември 2017 година бе обявено, че Фокс - който е притежател на премия „ Оскар “ за облика си на музикалната звезда Рей Чарлз - е постигнал съглашение за ролята на Тайсън в биографичния филм.

Освен неговите боксьорски достижения, в живота на Майк има и редица отрицателни събития. Той беше наказан за обезчестяване през 1992 година и получи възбрана да се боксира, откакто отхапа парче от ухото на противника си Ивендър Холифийлд по време на мач през 1997 година.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР