Джейми Дорнан призна, че е късметлия, че е жив“, след

...
Джейми Дорнан призна, че е късметлия, че е жив“, след
Коментари Харесай

Джейми Дорнан казва, че е „късметлия, че е жив“ след ужасяващ сблъсък с токсично насекомо

Джейми Дорнан призна, че е „ късметлия, че е жив “, откакто се е натъкнал на токсични гъсеници по време на почивка за момчета.

41-годишният артист Турист беше на отмора в Португалия с другари, в това число водещия на Good Morning Britain Гордън Смарт, когато стартира да страда от признаци на инфаркт, които най-вероятно са били породени от „ токсични “ гъсеници. Той трябваше да бъде приет в болница заради болката.

Неговият другар Гордън, 43, също изпита някои от признаците, до момента в който бяха в голф курорта. Лекарите попитали Гордън какъв брой би трябвало да пият предната вечер, преди да заключат, че признаците са породени от гъсеници. „ Оказа се, че сме се сблъскали с космати гъсеници и сме имали огромен шанс да се измъкнем от него живи “, сподели Гордън.

Говорейки за „ Добрите, неприятните и непредвидените “, Гордън изясни по какъв начин са имали " страховит " първи ден в хотела. Едва 24 часа по-късно той стартира да усеща „ мравучкане в лявата си ръка и гъделичкане в лявата ръка “.

Малките косъм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР