Джейдън Шварц вкара три гола, а вратарят Джордън Бинингтън спаси

...
Джейдън Шварц вкара три гола, а вратарят Джордън Бинингтън спаси
Коментари Харесай

Сейнт Луис на полуфинал на Запад в НХЛ

Джейдън Шварц вкара три гола, а вратарят Джордън Бинингтън избави 18 удара при триумфа на Сейнт Луис с 3:2 над Уинипег. Отборът от щата Мисури се класира за полуфинала на Запад с 4-2 в серията и чака спечелилия от двойката Нешвил - Далас. Брайън Литъл и Дестен Бюфилиен се разписаха за Джетс, които пробваха да създадат поврат след пасив от 0:3 при започване на третата част. Вратарят им Конър Хелебьок имаше много повече работа и отрази 33 удара. С успеха пък Блус стана първият тим през тази година, който печели серията си вкъщи и се класира за полуфинал за трети път в последните четири години. А звездата на деня Шварц имаше едвам 11 гола през сезона, в този момент към този момент е вкарал 4 в плейофите.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вашингтон взе преднина в плейофната си серия в НХЛ против Каролина, откакто завоюва семейството в петия мач с 6:0 и поведе с 3:2 триумфа. Никлас Бакстрьом се отличи с два гола и две асистенции, Алекс Овечкин добави едно попадение и още два паса, а вратарят Брейдън Холтби избави всичките 30 удара по посока мрежата му. Брет Конъли, както и Ник Доуд от дузпа вкараха другите два гола за Кепитълс. Бакстрьом пропусна последните четири мача поради фрактура на палеца на дясната ръка, само че се връща за обичания си период- плейофите.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Александър Радулов и Джейсън Дикинсън вкараха по два пъти за триумфа на Далас при визитата на Нешвил, приключила 5:3. Тимът от щата Тексас влезе в плейофите с уайлдкард, само че води с 3-2 в серията против двукратния първенец в Централната дивизия. Тайлър Седжуин се отличи с гол и асистенция за спечелилите, които могат да се причислят към други новобранци на полуфиналите- Калъмбъс и Колорадо. За Нешвил се разписаха Роко Грималди, Райън Йохансен и Кайл Търис.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР