Джей Ло с бяла рокля, дълъг шлейф и страстна целувка

...
Джей Ло с бяла рокля, дълъг шлейф и страстна целувка
Коментари Харесай

Появиха се снимки от втората сватба на Дженифър и Бен

Джей Ло с бяла рокля, дълъг шлейф и буйна целувка с Бен Афлек. Двамата очевидно толкоз мого се обичат, че честват своята женитба номер 2.  20 години след първите им планове да бъдат семейство - фантазията им се сбъдна.  

Двамата минаха дружно по дълга бяла пътека и се стопираха за сантиментални фотоси на дървен мост.  Според разнообразни източници някогашната брачна половинка на Бен Афлек Дженифър Гарнър също е била поканена на тържеството, само че не е участвала. 

Със сигурност на сватбата обаче са били петте им деца. Тържеството се е случило в 87-акровия парцел на артиста в Джорджия в събота вечерта. 

Двамата се ожениха първо в Лас Вегас на загадка гала. Джей и Бен са получили брачно удостоверение от съда в окръг Кларк, с дата 16 юли.

Звездната двойка планираше идната им женитба да е грандиозна. За целта са се обърнала към известния уредник на първокласни събития Колин Коуи.

Голяма обич, годеж, доста години разлъка и най-после още веднъж годеж - 20 години по-късно. След първия годеж двамата се разделиха. Сега, наподобява, са по-щастливи отвсякога, написа LadyZone.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР